Mellanlandat

Imorse vid sex så lämnade jag mitt kära Seattle! Min värdpappa körde ut mig och allt gick jättebra. Väskorna vägde precis det det fick, så det kallar jag bra packning! Himla trött dock efter att bara ha sovit en och en halv timme. Men så går det när man är på Emmas hejdå-kalas kvällen innan haha! 

Men nu har jag landat i Chicago och är hemma hos Anne-Sofie :) Jättekul att ses igen och vi har nu käkat lunch och ska nu dra ner downtown! Det enda sura hittills var att taxin hit blev riktigt dyr då de inte hade något fast pris ut till stället där hon bor utan fick köra på taxameter. Sedan hitta han ju inte här heller så att han fick stanna och fråga efter vägen! Sånt gör mig irriterad och så gick det på 93 dollar!! Sura pengar men men, det är inget man kan göra åt nu! 

Nu ska jag njuta av sällskapet och Chicago! Imorn drar vi till Six flags med Emma som vi också var på au pair skolan med, så det ska bli jättekul att ses! 


Anne-Sofie och jag i NY

Sportig sista vecka!

Inte jättemycket från egen del dock men jag har minsann kollat på sport och hejjat! I tisdags var jag, min värdmamma och mina värdbarn på basket! Det var vårt lag lag Seattle Storms som spelade och de är ett av de bästa lagen i damernas NBA. Förra året vann dom hela skiten! Så det var verkligen jättekul att få se dem spela, då jag inte har kollat på basket live än under mitt år. De vann matchen med mer än 10 poäng! 








Tjejerna här är ju inte korta direkt! Många av dem är runt 1.90!
Till och med så att jag kände mig kort!


Lauren Jackson, deras stjärna, var skadad och satt bredvid. Hon är
nästan två meter!!



Dagen efter var det dags att för sista gången gå och supporta Erik och Seattle Sounders! De mötte ett lag från Panama i Centralamerika i kvar till Champions leauge. De förlorade matchen på bortaplan med 1-0 så de behövde vinna med två mål för att gå vidare. Efter övertid så vann de tillslut med 2-0 :) 















Jag kommer verkligen sakna att gå på fotbollen här i Seattle! 
Det är så grymt kul och sån härlig stämning!

Söndag

I söndags var det en lugn och skön dag! Det blev upp tidigt (6.30) för att åka till sjukhuset med min värdpappa och Oliver. Min värdpappa var tvungen att kolla till sina patienter så jag och Oliver käkade frukost i cafeterian under tiden. Sedan bar det av ut till Snoqualmie Pass där vi mötte upp resten av familjen och några kompisar för att hika. Det var riktigt skönt och vi gick ungefär en mil. 

På hemvägen därifrån stannade vi till på en outlet så jag kunde köpa med mig ett par till Adidas löparskor eftersom det är så bra pris på dem här. Blev även ett par rosa och gula shorts för 5 dollar. Och de är snyggare än vad de låter! 

På kvällen blev det god middag hos våra grannar :)






Vi säger alla girlpower och därför är vi så otroligt snygga på denna bild!




31 juli?

It's a wonderful world!

Denna helg var perfekt!
Lördagen den bästa och jag låter bilderna tala sitt tydliga språk!


Public place market & Emma!






Då det pågick nån skattjakt i stan så var det folk överallt. Vi blev fångade 
mitt i!


Lunch på Red Robins uteterass


Utsikten uppifrån Smith tower!


Columbia tower






Vår fotbollsarena








På kvällen blev det middag på Blue C Sushi! Vi var så himla hungriga och 
sugna så att jag tror vi var klara med middagen på 20 min!


Sveeeerige!


Efterrätt=Coldstone





RSS 2.0