Dåligt bloggande

Ingen höjdarvecka i bloggvärlden för mig. Kan ju försöka skylla det på att barnen har haft winter break i veckan och då har jag fått jobba mer än vanligt. Dock har det gått väldigt smidigt då jag var ledig i måndags och nästan hela fredagen. Jag klagar verkligen inte! :) Men min kamera är ju också ur funktion så inga nya roliga bilder har jag att komma med!

Annars har veckan varit mycket bra! I torsdags kväll drog jag ut till Issaquah Highlands där min lilla skåning befinner sig, och som jag faktiskt inte varit ute och besökt en enda gång sen jag kom. Riktigt dåligt! Men nu var det dags och hon hade till och med skottat hela uppfarten åt mig och byggt snölycktor för att jag skulle känna mig välkommen ;) Myspysig kväll då vi bara satt och snackade i cirkus fem timmar! Så innan jag var hemma och i säng var klockan närmare två! Men jag hade sovmorgon så det gjorde inget, men Catrin stackarn skulle upp vid sex! Ja så går det när man bjuder över Felicia ;) 

Fredag och jag hade som sagt sovmorgon. Men vi tio gick jag upp och över till Sara där hon hade fixat ihop en maffig playdate. Det var jag, sara, stephanie, emma och elin med barn. Eller jag var den enda utan barn men det var bara skönt då de var iväg på aktiviteter. Vi satt där och snackade i fyra timmar och kändes oss ännu mera som hemmafruar, med barnen lekandes i ett rum och vi "vuxna" som satt i köket och drack kaffe och snacka skit. Himla trevligt! Sedan blev det lite jobb med på eftermiddagen då jag och Martha började på ett nytt pussel (vi har alltid ett pussel i gång som ligger på ett litet bord så man går dit och fyller på med lite bitar då och då), vi åkte skridskor i strumpor på golvet, lekte kurragömma och kittlades. Mysigt och uppskattat att få ha lite egentid med barnen ibland! När jag hade jobbat klart så gick jag över till Sara dit även steffi kom och vi käkade spaghetti och köttfärssås, ååhh vad gott det var!! 

Sedan drack vi lite vin innan vi drog iväg till en salsaklubb där vi skulle lära oss att dansa salsa. Där träffade vi Emma och hennes kompisar som med skulle dit. Det var skitkul att få minnet uppfriskat med alla steg! För jag gick ju på salsa en termin i ettan ;) Efter ett tag där drog vi sen hem till Sara igen för lite mer vin och sen hem till en kompis till Sara. Steffi sov hos mig och vi lade huvudet på kudden cirkus två. 

Alarmet ringde redan vi sju på lördagsmorgonen då Steffi hade klass på college och jag skulle bege mig ut till skidbacken ännu en lördag. Var ändå rätt pigg för att ha sovit fem timmar och druckit vin kvällen innan. Men efter att ha skickat iväg steffi och hoppat i skidutrustningen så halvsov jag med ipoden i öronen hela vägen ut till snön. Det hade kommit närmare en meter där ute under veckan så det var så himla fint och härligt! Bra dag! När jag kom hem var det bara att hoppa ur understället och i myskläder och packa ner neccesären för att sätta sig på bussen ut till Issaquah Highlands och Catrin :) Där tillbringade jag natten och på lördagskvällen så gjorde vi banan och chokladpannkakor och skrattade så att vi fick ont i magen. Senare låg vi bara och pratade i sängen. Tokmys! Vid halv två dock somnade Catrin på min axel så då var det dags att sova. 

Söndagen vakande vi vid tio och kollade då på solsidan och skypade med Angelica och Max innan vi gick ner och åt resterna av våra pannkakor till frukost :) Sedan låg bara och slappade i pyjamas i sängen och maratonkollade på Big brother! :) Sen fick vi slänga på oss kläder och så skjutsade hon mig till bussen och jag åkte hem och jobbade. När jag jobbat klart gick jag över till Sara och vi kollade på Mamma Mia och målade tatueringar på varandra i bläck som vi vill göra! 

Som ni märker, sjukt bra helg! ♥

halfway

yes, igår var datumet! 23 februari betydde ett halvår i staterna. Halvvägs liksom??!! Helt sinnes att jag har varit halva min tid här redan! Och som jag brukar säga, det känns som att jag kom för en vecka sen samtidigt som det känns som jag har varit här för alltid. Det är skönt att det har gått hälften så att det nu börjar räknas ner istället för upp, för jag ser faktiskt fram emot den dagen jag kommer komma hem. Samidigt så fruktar jag den dagen enormt. Att behöva lämna USA, Seattle, sina kompisar och sitt liv här känns som att det inte ska gå. Jag har ju så mycket jag vill göra och upptäcka innan jag är klar här! Men allt går och jag vet att när jag kommer hem kommer jag aldrig ångra att jag gjorde det här. För detta har varit min livs resa!

So 6 months here, 6 more to go! I can't wait!



Kärlek

Felicia

Vancouver 2.0

Även denna trip till grannlandet och förra årets OS-stad blev otroligt galen och lyckad! Vancouver never lets me down. Vi fyra (jag, sara, steffi och denice) hade alla fixat till det så att vi fick ledigt på fredag eftermiddag så att vi kunde åka upp en tidigare buss. Bussen gick självklart inte iväg från King street station förrens 45 minuter efter utsatt tid, då vi var tvungna att vänta in resenärer från ett inkommande tåg som var försenat. Väl iväg på bussen så gick det snabbt och vi löste sudoku, luffarshacksflörtade med killen snett bakom oss och pratade som vanligt alldeles för högt. 

Sen kom vi upp och tog taxi till hostelet, checkade in och pudrade näsan. Sedan blev det att vi hängde i baren på hostelet och träffade Denice kompisar som bodde i Vancouver. Sedan bar det vidare ut i natten till olika klubbar och sedan pizza långt in på småtimmarna innan sängen väntade. 


Fix på rummet








denice och fredrik


johanna och jag








fjäderboarna var våra kompisar den kvällen




Lördag och vi kom inte ut från hostelrummet förrens tre. Då bar det i vanlig ordning mot närmsta hamburgare och sen gick vi även ner till vattnet en sväng. Det var så himla härligt väder i Vancouver i helgen, soligt och rätt så skönt ute! Så sen satte vi oss på en uteservering i solen och då kändes det verkligen som vår! Så jäkla gött det har man längtat efter! 


Härliga tjejer i härliga Vancouver




Så vackert!







Skål!




Senare på kvällen så stannade Sara och Steffi på rummet med vin och sin egengjorda kortlek, då jag och Denice skulle gå och försöka få biljetter till NHL-matchen mellan Vancouver och Dallas. Vi kom dit och det fanns biljetter kvar men vi var tvungna att ta ut pengar och innan vi hittade en automat som tog ut pengar åt oss så han det gå lite tid. Och biljetterna i säga var ju inte billiga precis så här en lördagskväll med bra lag men ack så värt det var de 125 dollarna! Vi fick köpa skilda platser för att få det så billigt som möjligt, men sen visade sig att raden nedanför Denice fanns det fyra platser på raken som ingen satt på så andra och tredje perioden satt jag där. I tredje kom även Anton ner och satte sig. Anton var en svensk som pluggar i Bellingham i USA och också bodde på bårt hostel så han hängde med oss. 

Och vilka platser vi hade sen!!! Vi satt fem rader från rinken och kunde se allt så jäkla bra! Var liksom tio meter från bröderna Sedin och alla andra världsstjärnor på isen! Så himla grymt var det och helt fullsatt med så stämningen var på topp! Vi hejjade extra på svenskarna, drack öl på hockeyvis och knäppte bilder. Vi var även uppe på storbilden och i tv TRE gånger haha! Tänkte på alla gånger jag suttit hemma i tv-soffan med pappa och skrattat åt folk som blir filmade och inte ser att de är med på tv förrens efter ett tag och då börjar vinka och le frenetiskt. Det var jag nu haha! Så himla roligt :) 

Matchen var riktigt bra och Vancouver vann tillslut med 5-2, varav två mål av Daniel Sedin och ett av Henrik. Svensksuccé! 


Bilder från platsen jag satt på i början


Mycket folk!


Samulsson


Henrik


Daniel


Loui Eriksson för Dallas




Fina Denice














Denice och Anton




Two are better than one


Grymmaste kvällen!


Sedan bar det av tillbaka till hostelet där vi anslöt till tjejerna och killgänget vi hängde med. Tre killar från Australien, två från Finland och en från Tyskland. Alla killarna pluggade i Kamloops som ligger tre timmar öster om Vancouver. Himla trevliga grabbar! Vi hängde nere i baren på hostelet och gjorde sen några nattklubbar inna vi slutade upp på hostelet. Där spelade vi lite fotbollsspel och innan vi kom i säng var klockan mer morgon än natt. 













Himla synd att denna bild är suddig! Och andledningen till det är att vi bad ett gäng att ta ett kort på oss med min kamera och så skulle precis en kille ta kortet när en annan kille kommer och smäller till kameran så att den åker i backen och alltså nu inte funkar alls. TACK FÖR DET DUMHUVUD!

Söndagen var det i stort sett bara att gå upp och packa ihop sakerna innan vi åkte ner till bussen. Vi hann med en liten frukost nere på hostelet med grabbarna innan och säga hej då. 

Tack Vancouver för denna gång! Vi ses verkligen snart igen! ♥

Vancouver

YES! Om några timmar bär det av mot vårt älskade Vancouver för ännu en partyhelg i Kanada. Vi är dock inte 10 utan fyra tappra som åker upp. Åh så kul det kommer bli!! 

Återkommer efter helgen! 

Over and out friends!



Fotbollshjärta

Efter att ha hållt på med en sak år ut och år in i elva år, i snö, regn, lera och sol, är det väldigt konstigt när man helt plötsligt slutar. Jag var åtta år när jag började spela fotboll och har hållit på jämt sedan dess. Haft bollen vid mina sida var och varannan dag, kört fyspass och konsidtionspass så att man tror att man ska spy och blivit förvånad om jag tittar ner på mina ben och inte ser blåmärken under en fotbollssäsong. Och när man väl är inne i säsongen så tänker man inte alltid på hur fantasktiskt det är med fotboll. Man liksom bara glider med. 11 månaders fotboll per år och det blir en vana. 

Men nu när jag inte har spelat fotboll på ett halvår så saknar man även alla små saker med fotbollen. Jag saknar att ge mig ut och springa i -15 på ishal asfalt innan träningen börjar på konstgräset, saknar lukten av benskydd (äckligt jag vet), saknar att gå på det riktiga gräset i april när det fortfarande är lerbad under och jag saknar träningarna på sommaren då det räcker med shorts och t-shirt och man kan träna sent utan att det blir mörkt. Jag saknar känslan efter ett grymt träningspass, allt skitsnack i omklädningsrummet, torsdagsfika, skjuta, nicka och jag saknar till och med stegen. Helt enkelt saknar jag fotbollen JÄTTEMYCKET! För att inte tala om mitt underbara lag! Ser så enomrt fram emot den dagen när jag kommer åka in på TT-vallen igen! ♥


























The party don't start until Ke$ha walks in!


We are who we are


Your love is my drug

The Harold song

Tik tok

Animal

Cannibal

Party in a rich dude's house

Detta är bara ett urval av låtarna Ke$ha så storartat levererade igår på Showbox i Seattle. Herrejävlar vilken konsert det va!!! Ångar inte en sekund att jag köpte biljett till den och jag kunde ha betalat det dubbla för att se den! Den tjejen leverar verkligen på scen och hon gav allt för oss i publiken. Att stället inte var så stort heller gjorde ju saken bara ännu bättre då vi hamnade närmare och att hela stället fullkomligt kokade! 

Jag, Sara och Elin drog ner efter att alla hade slutat jobba men satt kvar i bilen ett tag efter att ha parkerat eftersom vi inte pallade stå ute i kylan i den långa kön. Så vi väntade tills de började släppa in och sen gick vi och ställde oss sist i kön och stod där kanske i en kvart. I kön mötte vi också upp Malin, Malin, Kajsa och Katie. Väl inne så började förbandet spela runt åtta. Eller förband och förband det var en kille som kallade sig för Beardo och som hoppade runt på scen och såg ut som en blandning mellan Borat och Fares Fares och sjöng mogna låtar som Fuck school och sådant. Dåligaste jag sett och hört och det var skönare när det var tyst än när han spelade. 


Elin och Sara i kön


Jag och Elin :)


Gänget


Det var lite rökigt där inne




Malin och Kajsa


Kajsa, Elin och Katie


Eh jaa, Beardo




Och vi stod och väntade på Ke$ha

Efter att klockan passerat nio så släcktes lamporna ner och man såg att det började komma upp musiker på scen och gud vad alla skrek och blev helt galna! Man såg mest massa rök i början men sedan så började man urskilja ett par glasögon som lös och det var ungefär det man såg av Ke$ha under första låten, så himla coolt var det! Resten av konserten var kick ass och vi körde gärnet i alla låtar. Så jäkla kul när man kan varenda en! När jag kom hem hade jag svårt att höra, men så sjukt värt det så det var det bästa jag varit på. Vi var lite oroliga att hon kanske skulle vara en sån artist som är bra på skiva men riktigt dålig live, men så var det verkligen inte!! Så får ni chansen att se henne, GÖR DET!














haha!






Vi dansade oss svettiga!

Här nedan kommer massa videor från konserten. enjoy!






Party at a rich dude's house



Dirty picture



Blow



Man får vänta lite men sen kommer början på Blah blah blah



Backstabber



The Harold song





Love is my drug



TIK TOK





We r who we r


All kärlek till dig Ke$ha! Grym konsert!

Ich nicht Deutschland

Kollade på Smala Sussie igår med Sara och Emma. Haha asså den filmen är ju legendarisk!! Vilka karaktärer. Tretton, Pölsa, hon med hårfönen och Tore Tumör.. Haha skrattade åt personerna, åt dialekten, åt allt! Och fick lite minnen tillbaka hur det faktiskt kan vara ute på landet hemma i Sverige. För när jag och Sara klev ut från huset och skulle åka hem så kändes det som vi gick ut i detta lilla samhälle någonstans i skogen i Sverige, men så såg man One Way skylten och alla megabilar och drogs tillbaka till verkligheten. 

Idag hängde jag med Sara och hennes värdbarn ner till IKEA för lite lunch och handling. 






Sara är stolt hemmafru! Har lämnat barnet i childcare och kollar ivrigt på gardiner!




Fina Seattle!


För mig blev det lite saft!


Tänkte också slänga in en liten bild på vad jag fick av mina värdföräldrar i alla hjärtans dag present! 


Übergod choklad (som nu är ett minne blott) och en fin liten ram med ett kort 
på mig och mina värdbarn som tog första dagen jag kom! Gulligt!


Ooooccchhh ikväll..


BLIR DET KE$HA!! 

SÅ TOKLADDAD!


Ha det så bra mina gull så hörs vi! Ska ta många bilder ikväll! :D

Puss & kärlek!

Happy valentine's day


He's just not that into you

Helgen har varit en myspysig sådan! Nästan för slö med bara hamburgare och pizza som mat, så just nu känner jag mig som en flytbrygga! Men nu ska jag och Sara ta tag i mat och träning (igen) och jag ska komma i vårform! 

Fredagen spenderades som sagt ute på landet hos Stephanie. Vi var ute och gick, käka lunch och åkte till target för att handla på oss lite nödvendigheter så som body lotion och munskölj. På eftermiddagen åkte jag och hämtade barnen och sedan jobbade jag hela kvällen då mina värdföräldrar var på någon jobbmiddag. Oliver hade basketmatch som jag jag följde lite halvroat då jag mer spanade efter godingar. 


Bergen omringade Seattle i vanlig ordning i fredags

På lördagen flög jag ner för skidbacken och kände mig som ett proffs. Snön var lite mjuk men höll sig hyfsad dagen ut. På kvällen gick jag ut och åt med Sara och hennes familj som är här från Sverige nu :) Blev god tunn pizza från vårt hak här uppe på Queenan. Sedan drog jag och Sara och hennes bror ut till Bellevue och mötte upp Catrin och Steffi och gick på bio. Vi såg "Just go with it" med Jennifer Aniston och Adam Sandler. Bästa filmen på länge!! Skrattade så jag grät! Kan berott på Saras nyköpta katt med..




Christoffer och Sara


Jag, Annika och Johanna

Söndagen fick jag upp och jobba tidigt nån timma när min värdföräldrar drog till gymmet. Resten av dagen slappade jag gärnet. Var iaf ute och gick med Sara och co och åt på Menchies. Sen på kvällen var det au pair möte då vi åt pizza och kollade på film. Vi såg filmen "He's just not that into you". Upplyftande film dagen innan alla hjärtans dag ;) Åkte hem efter den och käkade glass haha! 

Men fin helg iaf. Skönt med lite lugnt eftersom nästa helg blir fullt ös i Vancouver!

Puss o kärlek!

The countryside

Nu bär det av ut till Woodinville (landet) för att spendera min lediga tid hos Steffi. Första gången ute hos henne och då har jag känt henne i närmare fem månader, skäms på mig!



Hoppas ni alla har en fantasktisk fredag!

Burned

Don't run with hole in your pants! 


Vår?

Känslan kom fram när jag var ute och gick med Lizette i måndags längs vattnet nere i stan!











Seattle ♥

Mellan två världar

Har de senaste två dagarna bara suttit i timmar och kollat efter boende nere i Lund där jag verkligen skulle vilja börja plugga till hösten! Som jag har hört är det skitsvårt att få boende där nere, så jag sitter även och kikar på Malmö. Att ens veta om det är i Lund man kommer börja plugga vet man ju inte förrens i juli, en månad innan terminsstart så det är rätt knepigt att planera. Kommer jag att komma in i Lund? Kommer jag hitta bostad? Börjar jag plugga i Linköping istället? Eller Stockholm? Ska jag ställa mig i kö där med till bostad? 

Det är många frågor som snurrar i huvudet nu och det känns verkligen så långt borta från detta liv jag lever här. Det är svårt att inse att jag ska ge bort det här slösa-livet mot studentliv när jag nu har börjat vänja mig vid shopping, middag ute och resor över hela USA. Men OJ, så taggad jag är för att börja plugga. Bara att det är svårt att ta tag i det här där ett liv hemma med plugg knappt existerar! Men det är bara att hugga i och ha ögonen öppna! 



It's a weekend in the US

En helt sjukt grym helg om jag får säga det själv!

I fredags hängde Steffi inne hos oss på Queen Anne hela dagen då den lyckosten hade fått hela dagen ledig. Det blev pannkakslunch med Sara och sen mötte vi upp Lizette för att gå i lite affärer i downtown. Det är mycket farligt det där. Att gå i affärer när man egentligen inte ska handla och heller inte har pengarna till det. Så som så ofta när jag har varit på H&M så kom jag ju heller inte ut tomhänd denna gång. 


Denna har jag kollat länge på! 20 dollar endast!

När vi hade slutat jobba på kvällen gick vi ut och käka jättegod pizza till middag och lilla Catrin kom också upp till oss på kullen. Sedan hann vi också med på Starbucks och vårt frozen yoghurt place Menchies! Myspysig kväll! :)






Lördagen var kommen och jag gick upp i ottan för att åka med min värdfamilj och åka skidor ute i Snoqualmie Pass. Vädret där ute har varit rätt varmt och lite regnigt senaste veckan så snön var inte den bästa men jag åkte på rätt bra ändå. Körde hela förmiddagen, sen lunch och då passade jag på att pausa lite från blötsnön och läsa bok och sen åkte jag några åk innan vi for hem. 

Väle hemma var det bara att fixa iordning sig och käka middag hemma innan jag gick över till Sara där vi skulle ha lite födelsedagsfest för henne då hennes 20-årsdag inte är långt borta. Vi var nio personer som hade skitkul tillsammans och vi körde jag har aldrig och hade sentimentala talks med varandra haha! 

Runt ett-tiden gick alla åt olika håll och jag och Cattan fortsatte iväg till universitetsområdet dit vi skulle på fest. Festen i sig var inte lika bra som jag hade hoppats då alla bara gick runt och var höga på kokain och tittade på Matrix. Men jag och Catrin sket i dem och hade kul ändå. Så kul att klockan hann slå sju på morgonen innan vi la huvuderna på kudden. 

Stort tack tjejer (och killar) för en grym kväll! :)


Partyhattarna var på!


Födelsedagsbarnet :)


Never have I ever..


Partybrudar


Elin :)






Red cups everywhere


Jag och Emma

Egentligen skulle jag jobba vid halv nio på söndagen (ja, en och en halv timme efter att vi gick och la oss) men mina värdföräldrar bestämde sig att ta med barnen till gymmet i stället, tack för det! Så jag och Cattan sov till närmare tolv innan vi käka lite frukost och hon var tvungen att bege sig hem för jobb. Jag gick då över till Sara och låg i hennes säng och pratade om gårdagen medans hon städade sitt rum. Där låg ja säkert i två timmar innan Steffi kom och vi tre begav oss ner till Mc Donalds för att äta. Gott var det, men inte lika gott att få p-bot för att vi stod för länge på parkeringen. En halvtimme? Kom igen man kanske äter mat långsamt även om det är fastfood! Så jag och Steffi bestämde oss för att dela på den eftersom vi båda var lite ansvariga för det. Så sen skjutsade hon hem mig under tiden som Sara styrde bilen ut till flygplatsen för att plocka upp sin mamma, syster och bror :) 

Under kvällen var jag bara hemma och chillade, tittade även lite på Superbowl även om jag inte är jätteintresserad. Men klart man måste kolla lite. Sedan skulle jag även jobbat några timmar på kvällen med behövde inte det heller. Så sen skypdejtade jag med Josefin i en och en halvtimme innan sängen kallade. Mys!♥




Martina was in da house!

Sista helgen i januari var här och äntligen skulle jag få träffa min blondin från hemma igen! :D Eftersom mina värdbarn var lediga denna dag så fick jag dra med dem i blåsten ner till stan för att hämta upp Martina. Det var ett mycket kärt återseende och mina värdbarn sneglade lite pinsamt på oss där vi stod och inte vill sluta kramas. Vi åkte hem till mig med buss och Martina fick se den sanna sidan av Seattle då regnet började falla. 

Vi kom hem, lämnade grejerna och Sara kom över för att hälsa. Sedan bar det av ut till Bellevue för att avnjuta god pizza och gå på bio. Vi kollade på "No strings attached" med Ashton Kutcher och Natalie Portman. Grymt bra och härligt film. Som vanligt var det inte en tyst stund när vi är tillsammans och vi pratade i munnen på varandra hela tiden. Så härligt att ha henne i stan! :) 










Lördagen sov vi ut lite och åt frukost och så innan vi (självklart) drog oss till ett shopping mall! Jag menar, vi snackar om tjejerna som är ute och shoppar tio timmar i sträck i Stockholm! Och självklart blev det även en del köp! Köpte ring, örhängen, randig tröja från Forever och den fina röda jackan från Abercrombie & Fitch som jag så länge har kollat på. Nu var dessutom grymt bra rea på den. Från början kostade den 150 dollar (ca 1000 kr) och nu fick jag den för 50 (350 kr)! Wiee :D



Efter att ha spenderat hela dan där mötte vi upp Sara, Stephanie och Emma för middag på Cheesecake Factory. Gud så gött! Sedan gick vi till vårt vanliga ställe för ett glas vin innan vi gick på teatersport! :) Bra lördag!









Söndagen börjades med en fin skypedejt med vår saknade Ines! Tyvärr kunde inte Ida vara med, så vår alla fyra skype får vänta lite. Sedan visade jag på turistiskt vis runt Martina i Seattle innan vi mötte upp Sara i stan och käkade lunch på Hard Rock Café. Sedan powerwalkade (minst sagt) jag och Martina hem till mig och vi slängde oss in i bilen och racade till flygplatsen så att hon inte skulle missa sitt plan. Inte för att det skulle vara mig emot att hon stannade lite till, men jobbet kallade! Underbar helg med min fina helt enkelt! ♥








Gumwall



Tack för grym weekend min kära!

Oj oj Seattle!

Japp! Man har faktiskt varit förvånad och glatt överraskade denna vecka då solen har visat sig mest hela tiden! Jag vet inte hur länge sen det var jag såg sol i Seattle innan det. Vintern här betyder ju inte soliga vinterdagar med massa snö och minusgrader. Nej, vinter i Seattle är lika med grått, grått, grått och massa regn på det. Men inte denna vecka. Nehe, fortsätt så Seattle!


Green lake i måndags


Tisdag











Hawaii, dag sju!

Vår sista dag på ön och vi försökte ta oss upp rätt skapligt för att ta oss till det ökända Pearl Harbour. Det gick sådär. Vi snoozade nån timma till innan vi efter snabbt ihoppackande och utcheckande tog oss iväg. Efter någon halvtimmes bussresa var vi framme och vandrade in på området. Det är en rätt häftig känsla att kliva in på en plats där det har hänt något så här stort. Väldigt svårt att ta till sig när man står där och blickar ut över det blåa havet med palmerna vajandes bredvid. Det verkligen positiva med Pearl Harbour var att i stort sett allt var gratis där. Det enda som kostade något var att gå ombord på en av båtarna som inte sjönk, men det kände vi inte att vi hade behov av. Så vi såg en film om vad som egentligen hände den där dagen för nästan 70 år sedan, checkade in personer som hade överlevt och åkte båt ut till Arizona memorial. 

Denna memorial är sjukt cool och väldigt läskigt om man tänker på det. Vi åkte ut till en byggnad som står ute i vattnet och även över en av båtarna som sjönk. Delar av båten sticker upp över ytan och det ligger fortfarande runt 1000 lik inne i båten som de inte har tagit upp än. Båten läcker även olja fortfarande efter 70 år. Någon sa att det finns runt tusen liter olja kvar i båten. Dumma amerikaner som inte kan ta ut den! 

När vi kom tillbaka till Waikiki hängde vi lite på stranden innan det var dags att för en sista gång bege oss tillbaka till hostelet för att hämta upp våra väskor och hoppa på bussen till flygplatsen. Det har varit en mycket känslosam resa då mycket har varit i görningen. Alla skratt som har gett mig magknip på denna resan har jag tappat räkningen på och hur skönt det var att komma bort från vardagen i Seattle och bara njuta på Hawaii är svårt att beskriva. Samtidigt har jag nog aldrig fällt så många tårar på en semester heller. Angelica är snart tillbaka i Sverige, Josefin hittade tillslut efter hennes tuffa tid en familj i San Francisco och hur glad jag är för bådas skull så hatar jag att se dem lämna.

Men allt detta har kryddat denna resa så att det har blivit en av de bästa jag någonsin gjort. Vilka tjejer jag har! Tack tack tack brudar! Jag gillar er skarpt! ♥♥










Survivors










Söööööt
















Brudarna ute på memorial




Oljan..
































Henna nu, riktig snart



Vacker soluppgång på väg hem








Mt. Rainier

Hawaii, dag sex!

Även denna dag blev en lat sådan på stranden, då jag mest solade med skjorta på för att inte irritera min kropp ännu mer! Denice besteg berg, Cattan och Angie surfade och vi andra låg och gottade oss i solen! På kvällen gick vi mest runt och strosade i Waikiki och kom faktiskt i säng rätt hyfsat för att vara oss, halv två! 


Sötan!




Ser ju faktiskt rätt proffsigt ut!






























Hawaii, dag fem!

Efter att ha varit på språng de andra dagarna vill vi bara ha en heldag på stranden. Och det syntes på våra kroppar efteråt...

På stranden kom det fram en kille och frågade om vi ville skriva upp oss på VIP-listan till en klubb där det var 18+, självklart tänkte vi. Så på kvällen efter att ha förtärt nudlar på hostelet så drog vi till klubben och skakade rumpa. Efter det gick vi till en bar och festa till det även där. Sent, sent kom vi i säng. Så värt det!!








Steffi :)









Det ska va gött att leva, annars kan det kvitta




Angie i solnedgången!




Catrin och hennes bror Patrik








Underbart!






Magiskt!




























Crazy night!

RSS 2.0