PAIN!

Det. gör. ont. 

Så sammanfattar jag Bodypumpen som jag nu har gått på två gånger. Man får verkligen känna att man lever! Det är mycket övningar med skivstång och det är blandat biceops, triceps, bröstmuskler och benträning. Efteråt är man slut i varenda muskel. Men det är sjuuukt grym träning för kroppen! 

Idag hade vi en tränare som var väldigt bra med och han började hela passet med lite Agnes-Release me. Heja Sverige! Lite kul att jag och Sara får höra minst en gång varje gymvisit frågan: Where do you guys come from? Så jäkla skönt att de inte förstår ett piss av vad vi säger heller! Får vänja mig av med det tills jag kommer till Sverige ;)

Nu ska jag skalla kudden och få några timmars sömn då klockan visar elva. Klockan ringer vid sju!

Hoppas Sverige får en fin onsdag! Här vet jag att det ska bli varmt och fint i alla fall :)


Over and out

12.05

Jag veeet, dålig uppdatering! Men som sagt, skyller på att jag har haft för mycket roligt att göra i helgen för att sitta vid datorn! :)

Så vad har då hänt här i Seattle i helgen. Jo, fredagsförmiddagen blev en ála Svenska Hollywoodfruar då vi gjorde manikyr och pedikyr, tränade på vårt gym med vår otroligt snygga ägare att vila ögonen på och sen avslutade vi vår fria tid med lunch på avenyn :) Sedan tog vi hål på vår lyckobubbla och satte oss i varsin bil för att hämta ungarna :P. Kvällen blev det middag med våra grannar och sen kollade jag och Sara på Idol och käka popcorn och även slumrade in till filmen Hot Tub. Japp, den är så dålig som den låter!

Eftersom jag och Sara har blivit så extremt hurtiga (eller om det beror på något av det andra könet, hm) så hänger vi nu på gymmet i stort sett varje dag. Lördagen var inget undantag utan vi pallrade oss upp runt tio och körde ett gött pass. Sedan hämtade Linn upp oss och det blev en dag med en annan sorts träning: SHOPPING! 

Har nu lovat mig själv att inte shoppa förrens jag befinner mig med min kära Martina om tre veckor, (SOM JAG FÖRÖVRIGT BOKAT BILJETT TILL!!!!!!!! :D :D :D). Men helgens fångst blev i alla fall ett par mjukisbyxor, två par jeans, två tröjor och en ring. Så nu är det STOPP! 


Mount Rainier i fokus när vi åkte mot Southcenter :) 


Linn som just kommit hem från Mexico :D


Förträffligt väder!


Coladrickarna No.1


Du vackra stad!

När vi åter var i Seattle så var det bara hem och kasta in shoppingpåsarna och sedan dra till Gas Work Park för picknick. Jag och Sara köpte med oss baguette, vindruvor, kakor och chips, mumma! :D Sedan satt vi och kollade när solen speglade sig i skyskraporna, himmelskt fint! 




:)



Kvällen avslutades med Target, Easy A på bio (grymt bra film!) och lite vackert ångestskrålande till Bryan Adams gamla dänga "Everything I do, I'll do it for you".

Söndagen vaknade jag nästan med träningskläderna på men Sara vaknade med huvudvärk. Så jag knatade själv upp till gymmet för att köra ett BodyPump-pass. Kan ju säga att jag känner av det idag men det var lätt värt det! :) Blev också lite jobb(=bygga lego med barnen) och sen middag med några kompisar till familjen. När vi kom hem gick jag över till Sara med en film och allt onyttigt jag hade till den sjuka stackarn! 

Men idag är det måndag och det betyder vattengympa!!! :D 

Lååångt inlägg men så blir det när man är dålig på att uppdatera!

Hoppas att er helg var lika fin som min!

Puss

Aldrig i Sverige

Tjosan folks!

Igår var min partner Sara och jag nere på stan igen för att be dem ta bort larmet (smart!) på en klänning jag köpt för två dagar sen på H&M. Innan vi gjorde det gick vi en runda i affären och självklart hittar man det snygga efter det andra, det är ju H&M liksom. Det som kan berättas om den andra klänningen jag köpt var att det var en svart långklänning som jag inte kände mig helt komfi i. Men jag tog den för att jag inte hittade någon annan helsvart långklänning. Självklart så hittar jag ju en när vi gick runt och kikade igår. Längre, snyggare och $7 billigare! Sen jag sedan innan klippt av prislappen på den andra klänningen så trodde jag att loppet var kört! MEN, nu är vi ju i USA och inte Sverige. Så här kan man faktiskt lämna tillbaka kläder utan prislapp bara man har kvittot med sig! 1-0 USA!

Så här nedan ser ni mina inköp :)


Min långklänning från H&M, 130 kr.


Tunika från H&M, ca 110 kr


Skjorta från Urban Outfitters, hade kostat typ 340 spänn, nu 70! :D


Olivgröna jeansleggings från H&M, ca 110 kr. 

Kvällen avslutades med säsongspremiär av Grey's Anatomy och sedan lite Sverigenostalgi med Sara. Te, skorpor och Idol :D

En touch av sommar

Denna dag spenderades hela förmiddagen på sjön Lake Union som finns mitt inne i Seattle. Hanna drog med mig på att hyra kajak och det får jag säga var en riktigt bra idé! Strålande sol från klarblå himmel och ca 20 grader, helt perfekt! Kom hem med en röd näsa och så himla värt det! :) Nedan följer lite bilder av det hela:


Min fina Hanna!




Queen Anne där jag bor i bakgrunden :)

¨
Gas Work Park




Flyg går in för landning


På kvällen blev det middag på Cheesecake Factory med Sara och Emma :) Gillar verkligen att man får mig sig maten man inte orkar i en doggybag, då portionerna är enorma! Perfekt som lunch dagen efter. 

Later



1 månad!!

Japp ni läste rätt. Hela en månad har passerat sen jag vinkade hej då till mamma på Landvetter. Eller idag är det ju faktiskt en månad och en dag. Samtidigt som det känns som det var igår jag åkte känns det som jag varit i Seattle ett bra tag. Den där konstiga känslan är framme och spökar igen. Men om alla månader kan gå så här fort och man samtidigt gör så mycket roligt så kommer detta lätt bli mitt bästa år någonsin! 

Nu tänkte jag berätta för er vad som hänt de senaste dagarna: 

Söndag

Jag tog ut en riktig sovmorgon eftersom jag var ledig och det behövdes kan jag säga. Så när frukost var avklarat så var klockan halv ett och jag, Sara och min värdmamma Steph gick upp till gymmet och skulle samla info och kolla vad som skulle bli den bästa dealen om vi ska träna där. Tjejen i disken visste i princip ingenting, bra där!  Men Steph är on the case och ska idag ringa och kolla med chefen. 

Efter det blev det ännu en tripp till IKEA! :D Jag handlade några mer doftljus, gosiga tofflor och Marabou-choklad såklart! Jag fick även min värdmamma att köpa svensk hushållsost för 120 kr/kg ;D 


Tofflorna jag lever i nu, 35 kr IKEA :)

När jag och Sara stod i Swedish food market så kom det fram en tjej och utbrast: Åh ni är med svenskar. Det visade sig att hon var utbytesstudent i Olympia, en stad ungefär en och en halv timme här ifrån. :)

När jag och Sara senare var ute och gick så går vi och pratar om Kungarna av Tylösand och framför oss går en mamma och hennes dotter med en hund och vänder sig plötsligt om och ler och säger: Nemen är det tjejer från Sverige! Det visade sig att de bodde i samma neighbourhood som vi och hade bott här sedan 1994. Helt plötsligt kändes Sverige inte så långt bort i alla fall. En riktig svenskdag var var det blev :) Kvällen avslutades med tacos och Mrs. Doubtfire :) 

Måndag

Dagen jag varit här en månad var rätt som vanligt. Vek lite tvätt, gick och handlade, lärde mig vägen till University Village osv. Men kvällen till ära testade jag och Sara vattengympa här i vår Community Pool. Riktigt gött, så det blir måndagskvällarnas aktivitet :) Sen åkte jag hem till Emma och kollade på film. 

En liten notis om valet, HERREGUD!
Även om det är en stor sak i Sverige blev jag förvånad när jag satt och läste tidningen  The Seattle Times och får se denna artikel: 



Vad dagen har att erbjuda återstår att se :)

Hoppas ni har det bra hemma!

PUSS








SHOPPING!!

Klockan tio igår morse stod jag, Sara och Emma redo utanför dörrarna till Northgate Mall för att shoppa bort lite lön. I slutändan var det mest jag som shoppade för de har redan varit igenom proceduren med att titta på prislappen, upptäcka att det är väldigt billigt, byta ut i stort sätt hela garderoben och nu är det min tur! :D Så här nedan ser ni mina fynd. 


Tröja från Forever 21, ca 100 kr


Beige blus från Forever med, ca 170 kr


Flanellpyjamasbyxor att mysa runt i från Target, ca 70 kr


Fin spetskant :)


Tröja från Forever, ca 100 kr


Militärgrön tunika från Forever, ca 80 kr


Baseballjacka måste jag ju ha nu när jag hänger på arenan, ca 160 kr
också från Forever


Kofta även den från Forever 21, ca 110 kr :)

Så en riktigt bra höstshopping blev det :) Köpte även torrshampoo och fingervantar.

Efter det så gick jag till simhallen och simmade 30 längder. Så himla skönt så det ska jag försöka göra en gång i veckan :) På kvällen åt vi middag med våra grannar och min värdpappas syster är även här :) Sen gick jag över till Sara och kollade på idol! :D

Idag har jag mest tagit det lugnt eftersom jag är ledig i helgen. Jag kollade på Olivers fotbollsmatch, åt lunch med Sara, åkte och shoppade lite med Sara och Emma och nyss kom jag hem från en middag med kompisar till min värdfamilj. Vi var hos en dam som hette Nancy och hon var jättegullig och trevlig och bodde i ett riktigt fint hus med utsikt över hela Lake Washington och Bellevue. Hon har nu lovat att hon ska hitta söta collegepojkar åt mig haha! Man kan ju hoppas ;)

Nu har jag också varit uppe vid Seven Eleven och hyrt en film i Red Boxen. Det är en stor maskin som står utanför stället där man kan hyra massa nya filmer för bara 1 dollar st. Helt sjukt billigt!! Jag menar 7 kr, då kan man ju hyra film varje dag! :D Snart kommer Sara över med och då ska vi kolla på Dear John :) 

Hoppas allt är bra hemma!!

Puss och kram!

Only in America

Tjosan ALIhop! (Hoppas wien-gänget läser bloggen)

Tisdagskvällen med Emma och Sara bjöd inte alls på film, utan vi åkte upp till NorthGate Mall, så jag kunde käka lite mat och samtidigt introduceras för Forever 21! Åt en riktigt smarrig Sub på Subway och sen hann vi in sista tio minuterna innan dom stängde affärerna. OMG säger jag bara. Vilken affär! Enorm och man kunde skymta massa fint till inget pris alls. Tyvärr så var vi ju ute i sista sekund men ett par pyjamasshorts för 35 spänn han jag med att köpa :)



Igår när jag skulle plocka upp barnen från skolan så såg jag en skylt på skolgården. Där stod det det där vanliga om att ingen alkohol och inga droger får existera på skolgården som i vilken skola som helst i Sverige. Undantaget på de här skyltarna här så finns det en rad till. Det är förbjudet att ta med vapen med. Asså oj oj oj, man blir påmind om att man är i USA ibland alltså! :P

Igår blev det däremot film och Ben & Jerrys med flickorna hos Emma. Mys! :)


Oroa dig inte mamma. Jag äter bra.

Snart blir det att spana in biblioteket i mitt neighbourhood!

So long! :)

Sommar?

Ja, just i denna sekund när jag tittar ut genom mitt källfönster så ser det faktiskt ut som att denna fantastiska årstid inte riktigt är över än! Likadant var det igår, höst på morgonen sommar på eftermiddagen och kvällen :D 

Dagen har inte ägnats åt så mycket nytta, tvätta lite, hänga online och kollat på film. Såg just klart "Har du hört ryktet om Morgans?". Bra film tycker jag allt :) 
Strax ska jag åka och plocka upp barnen från skolan och sen blir det nog nån timme i parken innan deras aktiviteter börjar. Oliver har fotboll ikväll och Martha gymnastik. Efter det spenderar jag kvällen med Sara och Emma. Kan ju gissa att det blir film, men vi får se :) 


Martha och Lulu i parken efter simträningen :)

Här kommer även lite bilder från gårdagens baseball-match. Börjar verkligen gilla den här sporten! Och alla söta killar som hänger på arenan ;)


Detta är dock inte baseball-arenan, utan Qwest field där dom spelar
fotboll och amerikansk fotboll. Ljungbergs gamla hemmaarena :)







Nu, ut i sommarvädret!

Puss!

Let's go!

Idag kickar vi verkligen igång träningen, för det behövs om man ska äta och leva i USA! 

Sååå nuu, SPRINGRUNDA!


Och vart förvarar man Ipoden? I BH-fickan såklart!!

Scavanger Hunt

Dagen till ära infann sig mitt första Au Pair-möte. Det var en Scavanger Hunt, alltså en hederlig gammal svensk skattjakt. Jag bildade team med Sara, Hanna, Catrin, Silje och Greta och vilket team sen! Även om det inte var vi som stod högst på prispallen så hade vi en riktigt trevlig dag :) Efter mötet lunchade vi på Mc Donken. 


Kickar igång skattjakten med att fråga om svar till våra frågor


Starbucks-orginalet


Me and my Hanna :)


Hanna och Catrin


The gang!


Mitt vackra Seattle!


Sverige

Så först en liten tillbakablick: Efter att jag hade ätit middag hos våra grannar gick jag över till Sara (också min granne) och möttes då av kommentaren att grannarna (ytterliggare ett par grannar)  tyckte jag var lik Elin Nordegren, Tigers ex haha! Vet inte riktigt vart de ser det men får tacka för komplimangen. 

Sedan kom Linn och vi spenderade några timmar i Saras rum drickandes vin, snackandes och kollandes på Idol :) Sen var vi redo för stan och gick ner till downtown och hängde runt och kvällen avslutades med taxi hem för 50 kr! :D Ingen nattaxa här inte! 

På väg till stan


Idag så åkte jag, Sara, min värdmamma Steph och Martha till Sveriges stolthet, IKEA! Åh det var så himla mysigt att bara gå runt bland alla fina saker och kunna upptäcka saker som bokhyllan Billy, soffgruppen Karlstad och sedan gå lös i, the Swedish food market! :D Så jag fick med mig knäckebröd, skorpor, ahlgrens bilar, marabou och ballerina bland annat. Besöket avslutades självklart med some Swedish meatballs :)




Haha!





Nu har jag precis varit och spelat fotboll i parken med familjen och strax väntar middag. Om en kvart möter jag upp Sara för att gå till Cheesecake Factory, äntligen! :D 

Hörs snart igen!

Puussss

Freeeeeeeeedaaaaag

Min favoritdag är här! Alla fredagar känns så lätta på något sätt, kanske just för att det är fredag :)

Idag fick jag med mig Sara ner till stan för att fixa mitt social security number, det är typ som ett amerkanskt personnummer som jag behöver när jag ska körkort. Vi fick vänta på min tur i säkert en timma, men sen när jag väl kom fram så gick det på fem minuter. Jag fick samtidigt passa på att köra lite mer bil då vi tog bilen ner :) Efter det åkte vi hem och gjorde pannkakor. Smakar alltid lika bra! Lite spaning på deras målare hann vi också med innan hon var tvungen att åka och hämta sina barn.

Kvällen bjuder på middag hos grannarna och sen ska jag träffa Sara, Linn och deras nyfunna vän, 5-litersboxen. Vart kvällen bär efter det är det ingen som vet! Men kul blir det allt!

Förövrigt så har jag och Sara bokat våra classes vi ska läsa här i höst. Det kommer bli yoga och meditation haha! Kurserna var billiga och var ganska många timmar, så nu kommer tisdagar vara våra lugna dagar! Först börjar vi dagen med att stretcha i en och en halv timme och sen avslutar vi med att stirra in i väggen i två timmar, can't wait!

Meeen idag är det freeeedag :D Hoppas ni har en bra fredag hemma!

Peace!





Torsdag

Idag har det varit en redigt effektiv dag och det gillas! Jag gick upp lite efter sju för att hjälpa barnen med frukost och matteläxa som dom gör varje morgon. Det är tidigt på morgonen som jag ska börja jobba varje dag, så det känns skönt att börja komma in i rutinerna. Även om jag var stensäker på att jag skulle gå och lägga mig direkt när jag lämnat barnen vid skolbussen så blev jag faktiskt, efter några koppar kaffe, riktigt pigg. 

Jag städade av i köket, körde en diskmaskin och gick ut och sprang på förmiddagen. ÄNTLIGEN blev första löppasset av och det kändes riktigt skönt då jag tog en mjukstart. Eftermiddagen ägnades åt skyping med familjen och lunch med Sara :) 


Finfina frillan efter duschen!


Tur att jag gick ut och sprang innan denna lunch!

Jag hämtade upp barnen från bussen för en stund sen och jag spelade ett spel med Martha. Nu ska jag gå över till Sara och vi ska fortsätta bort till Farmer's Market som är borta på avenyn varje torsdag. Där ska jag, enligt Sara, få smaka på den godaste pizzan någonsin! Det kan man ju så klart inte banga på. Så hej skräpmatsdag, imorn tar vi nya tag :)

Nu över till denna flicka! Puss och hej


Första skoldagen= nästintill ledigt för mig

Idag var det dags för första skoldagen efter sommarlovet för barnen. Oliver ska börja third grade och Martha first grade, och detta år ska de börja att gå på samma skola. Det är jätteskönt för det kommer verkligen underlätta för mig när jag ska hämta dem. Den tidigare Au Pairen var tvungen att först hämta Martha och sen Oliver men nu får jag det lättare. 

Eftersom det var första skoldagen idag så skulle föräldrarna skjutsa dem till skolan och fixa det så jag behövde inte gå upp utan fick sovmorgon. Så min dag började vid halv tolv! Skönt men samtidigt lite jobbigt för då har man sovit halva dagen och hinner inte göra allas mycket. Men jag kollade iaf på Idol (tacka vet jag web-tv!) och gav mig sen för första gången själv ut med bilen. Min värdmamma tyckte att jag kunde passa på att köra lite nu när de är i skolan så jag känner mig säker. Sagt och gjort så åkte jag iväg och hittade, helt utan gps, till barnens skola tack vare att vi åkt där några ggr tidigare. Kände mig riktigt stolt när jag vände och skulle åka hem. Problemet var ju bara då att det går inte att köra samma väg tillbaka då många av de stora vägarna i stan är enkelriktade. Detta fick jag upptäcka då jag både körde mot trafiken, körde vilse och var nära att köra på enkelriktat igen. Tillslut kom jag iaf hem och nu vet jag vart jag inte ska köra!

Resten av eftermiddagen hämtade jag upp barnen vid bussen, hänge med dem till deras simträning, lekte lite i parken och sedan blev det middag. Efter middagen gick jag ut för en promenad och stannade till vid min favoritplats, Kerry Park. Man blir så himla lugn och mår så bra när man står och tittar ut över staden :)


Utsikten från Kerry Park

Jag stannade även till på Trader Joe's och köpte vindruvor. Är helt nere i dem nu och de får bli mitt snacks när jag nu ska titta på Biggest Loser och Ullared :)

Kram på er

Helgen i ett

Försöker vara lite effektiv och sammanfatta helgen i ett inlägg :) 

Fredagskvällen spenderades med Sara, Linn, Emma och en tysk au pair. Vi möttes upp vid ett av många Starbucks nere i downtown. Köpte med oss lite kaffe och satte oss vid ett torg i närheten och kollade på folk som dansade salsa, trevligt :) Sedan gick vi vidare till en slags improvisationsteater som var riktigt bra och rolig! Det var två lag som tävlade mot varandra och så fick de olika ämnen som de skulle hitta på en scen av. Så de var riktigt duktiga och roliga även om det var lite svårt att hänga med i alla slang uttryck :P Men det kommer, har ju bara varit i USA i två veckor!!

Den berömda Gum-wall har jag nu redan skådat! Precis bredvid teatern faktiskt!

Lördagen börjades tidigt då vi skulle ut till familjens kompisars stuga! Där spenderade vi lördagen och söndagen hajkandes i skogen, chillandes i deras hus och åt god mat :) Provade även på den amerikanska specialitén Smore vid en lägereld. Det är en smaskig sak som utgörs av två kex och i mitten har man en chokladbit och en grillad marshmallow. Jag fick även peanut butter på min, yummi!

Martha och vännernas hund Milo :)


Made it to the waterfall :)

Idag har det varit Labor day, så alla har varit lediga. De firar det lite som att vi firar första maj. Så dagen har bestått av skyping med familjen hemma, brunch med familjen här och deras vänner, promenad till downtown and back och avslutades fint med film och Ben & Jerrys med Emma! :)

Imorgon börjar jag jobba 07.30, så nu blir det att fixa iordning sig för sängen och sen kolla på ett avsnitt av time out :)

Godnatt alla amerikaner och god morgon alla svenskar! 

xoxo



1 vecka

En vecka har redan passerat sedan jag och Hanna nästintill satt och hyperventilerade på flygplanet på väg till våra kommande hem. Det känns som det var för en timme sen samtidigt som det känns som en månad sen. Konstig känsla det där! Men första lönen idag tackar man ju inte nej till!! :D

Dagen har bjudit på strålande väder med 27 grader och strålande sol :) Barnen lekte bra med varandra idag och dagen gick rätt snabbt! Ikväll ska jag käka middag med familjen och sen blir det Starbucks och någon slags improvisationsteater nere i downtown med två andra svenska au pairer :) 

Imorgon hänger jag med familjen upp i bergen till deras kompisars stuga. Tror det kommer bli great, och då kanske man kan passa på att få lite motion! :)

Uppdaterar er med resan till the Mountains efter helgen! 
Ha en finfin helg allihop! Saknar er alla!!

Pusss!

HOOOMERUN!

Så ikväll var det återigen dags, baseball! Känns fint att ha prickat in två matcher på mindre en vecka. Detta kan ju bli ett riktigt baseballår :) Well, Seattle Mariners är inte det bästa laget världen har skådat men idag så fick jag i alla fall se min första homerun! :D Det är precis så som man sett på tv: massa galna gosedjur hoppar runt, skärmarna blinkar HOMERUN och gubbarna står upp, klappar händerna och skriker: That's baseball baby!

Me and Martha at the game!

Dagen förövrigt har varit solig och fin och jag har sett efter Oliver och hans kompis Alexander. Martha var hos Alexander och lekte med hans lillasyster. Så dagen var rätt lugn och skön då killarna mest leker för sig själv och jag kan sitta i solen med en bok. Fast nu senaste är det mest kartan som jag tittar på då jag försöker memorera lite gatunamn and things like that. Men enklast är nog att ta kartan och ge sig ut och upptäcka vägarna med egna ögon. 

Så imorgon ska det bli 25 grader och sol, och resten lämnar vi öppet :) Förövrigt så är det farligt gott och farligt billigt med Ben & Jerrys här, ungefär halva priset så det gäller att passa sig så att jag inte flyter hem över Atlanten nästa år! Men på lördag ska jag köpa joggingskor så jag äntligen kan börja träna på allvar!! Så don't worry, be happy! Jag och joggingskorna ska se till att jag inte behöver betala för ett extra säte när jag kommer hem ;)

Nu blir det webtv innan jag somnar. Väckarklockan ringer vid 08.30 imorgon!

Take care!
xoxo

So far so VERY good!

Jag kommer trivas här! Jag känner på mig det redan! Det är en sån himla vacker stad, huset känner jag mig redan hemma i och så känns det självklart riktigt bra med familjen! Bättre start får man leta efter! :)

Söndagen startade sjukt tidigt (06.30) då barnen skulle iväg och köra sitt första triathlon! Iväg och ut i snålblåsten var väl inte den skönaste starten på dagen men det var kul att se barnen genomföra loppen och man märkte hur man blev helt inne i det och jag kom på mig själv med att springa bredvid barnen med kameran i högsta hugg och skrika: Come on, you can do it! Men kul var det i alla fall :)


Sötnosarna efter loppet!

Igår och idag har jag varit ensam hemma då föräldrarna var tvungna att åka iväg och jobba och barnen var då hos sina grandparents. Det kändes riktigt skönt att bli själv faktiskt så att man kunde smälta alla nya intryck och få upptäcka saker på egen hand. Men nu ska det bli skönt att de kommer hem :) 

Idag har jag mest slappat runt och packat upp det sista, så nu känns rummet verkligen som mitt :) Kvällen tillbringades med min granne Sara och hennes kompis Linn. Vi gick upp till Starbucks och satt och snackade bort några timmar. När Linn gick till bussen, så tog jag och Sara en liten extrarunda och ställde oss då vid den vackraste platsen i stan enligt mig. Det är en utsiktsplats där man ser hela staden och vattnet. Så sjukt vackert och jag kan ju säga så här att min bild längst upp är tagen därifrån så förstår ni hur fint det är. Det bästa är att det tar mig två minuter att gå dit :) 

Promenaden avslutades med att vi försökte följa efter en brandbil då den åkte åt vårt bostadsområde men vi tappade bort honom och gav då upp och gick och köpte Ben & Jerrys istället ;D
Nu blir det Fångarna på fortet innan det är dags att skalla kudden!

pusss!

RSS 2.0