Livstecken

Jag är alldeles för upptagen av att njuta av min familjs närvaro än att blogga, men jag tänkte i alla fall visa på bloggen att jag lever. Vi har haft en underbar vecka i L.A med sightseeing, hyrbil och beachhäng och kom tillbaka hem (för mig) till Seattle igårkväll. Idag har det varit underbart väder i Seattle och vi har bara njutit av det och jag har visat dem runt i mina hoods. Imorgon förutspås det fruktade regnet att komma tillbaka över Seattle och vi planerar att åka upp till en outlet för att shoppa loss! 

Hoppas allt är bra med er!

Pusssssss



Och väntan är över!

Om två och en halv timme landar dem! Jag räknar sekunderna ♥


En dag i rörelse

Yeeees, idag har det rörts på fläsket här borta i det stora landet. Jag har kunnat pricka av en timmes bodystep-pass och sen två promenader, som resulterar i närmare milen. Härligt!! :) 

En av promenaderna var med Sara och vi gick våra vanliga 40-minutersrunda och ventilerade över vår dag och annat smått och gott. Andra promenaden ägde rum runt Green lake i spöregn med Malin som sällskap. Vi avhandlade allt mellan fester, ärr och böter. Himla trevligt! :) 

Nu sitter jag här med ett glas saft och ska snart sätta på en film och fixa fötterna inför kommande beachhäng! 


TVÅ DAGAR KVAR!!

Puss och kram på er alla!

Baseball och regnbåge

Igår skulle jag ju som sagt åka och lämna tillbaka min skidutrustning som jag har hyrt för säsongen och när jag kommer ut dit och ska plocka ur grejerna ur bilen så upptäcker jag att jag fått med mig en av mina stavar och en av min värdpappas stavar, så det var bara att slänga in skiten i bilen igen och så får jag åka tillbaka och lämna det imorn! 

Efter det hämtade jag upp barnen från skolan och vi drog iväg på dagens överraskning: baseball! Vi hade riktigt bra platser mot vad jag satt på förra säsongen och Mariners spelade rätt bra, men sen i den åttonde inningen (omgången, skryter bara med att jag kan lite baseball-termer) så fick det andra laget tre poäng och då tyckte vi att det var dags att gå. 






Mina sötungar



Sedan var det dags för Marthas första softball-match för säsongen och jag hjälpte henne att göra sig fin i håret!





När jag hade slutat tog jag och Sara vår vanliga kvällsrunda och stannade sen till på Menchis och käka lite glass och sen gick vi hem och kollade på första Sex and the city-filmen, så jävla bra är den!!


Regnbågen var framme




Himla coolt var det med regnbågen som gick ner mitt i stan




Själv ville man ju inte helt fastna på bilden







Vårtecken

Dagens vårtecken:

Jag lämnar tillbaka min skidor jag hyrt för säsongen..



..och tar med barnen och går på den första baseball-matchen för säsongen



Julen varar än till påska..

Det var i alla fall så min faster Rosa skrev till mig på lappen som låg med i min julklapp som kom på posten igår, något sent ivägskickad haha! Men hur kul var det inte att få en extra julklapp i april? Tack tack tack Rosa!! Om en månad ses vi i New York! :D 




Resturang, fotboll och shopping

Låter inte det som den perfekta helgen? 

Fredag och solen sken äntligen över Seattle! Det var vår och värme i luften så jag passade på att vara ute så mycket som möjligt på dagen när jag var ledig. Först av allt så fick jag sovmorgon och kunde sova ut till nio. Sedan tog jag och Sara den dagliga rundan här uppe på Queen Anne och efter det gick vi direkt till pilatespasset. Efter att magen fått sig en omgång gick jag hem för lunch och tog sedan bussen ner till stan för att möta upp Malin för en promenad. Vi gick längs vattnet och satte oss sen i solen och bara pratade, himla skönt! 

Efter att ha jobbat klart för eftermiddagen så gick jag och Sara och åt pizza och gick sedan till Safeway för att köpa på oss lite gottigheter innan vi gick hem till mig och kollade klart på Benjamin Buttons otroliga liv. 



Även på lördagen fick jag sova ut innan jag mötte upp Sara för att traska ner till Qwest field och kolla på the Sounders tredje hemmamatch. Vi mötte upp Malin halvvägs och promenerade i solen till arenan. Vi fick äntligen vår första seger och Erik spelade bra som vanligt! 

På kvällen kom Steffi in och vi tre gick och käkade middag på The Thai Kitchen som ligger här uppe på kullen, gottigott! Sen bar det av hem till mig för att dricka lite vin och sen bestämde vi oss för att åka ner till stan och gå på Theater Sports. Som jag har förklarat innan så är det två lag som tävlar mot varandra i typ stand up teater, allt är improviserat. Denna gången var det verkligen skitkul!! Efter det bar det av hem och sängen väntade. 










Vi spanade in en svensk flagga


2-1 slutade matchen


Fotade lite vackra träd på hemvägen











Söndag och vi startade morgonen (förmiddagen) i mitt kök med pannkakor till frukost (lunch?), jättegott iaf! Sedan drog vi tre till Tj Maxx där jag fyndade en Nine West plånbok och en svart sporttopp. Sedan bar det vidare till Target där söndagsgodiset stod på inköpslistan och sedan blev jag en av de utvalda som fick fylla i en undersökning och nu visst har chansen att vinna ett presentkort på Target för 5000 dollar, sinnes!! Så vi får väl se om jag har någon tur :) 

Resten av kvällen mös jag bara i min säng med datorn som sällskap. Klämde in en prommis med Sara i regnet med! 

Skön och mysig helg om jag får säga det själv!!

Just nu

Ligger jag och myser med tända ljus under en filt och kollar på webtv efter en promenad i regnet med Sara. Vi diskuterade just att det känns som att Seattles enda årstid är höst! Det känns ungefär som att vi har haft en sex månaders lång höst som aldrig vill ta slut! 7 grader och regn, jag blir galen!

Imorn ska jag berätta för er vad jag hade för mig i helgen! 

God natt USA, god morgon Sverige! ♥

20110406

Klockan är halv sju och jag har redan hunnit både sluta och gått den dagliga promenaden med Sara! Fint! 

Nu ska jag bara bestämma vad jag ska äta till middag och sen bjuder kvällen på film, te och mys i detta regnrusk som nu råder över Seattle! 

God kväll på er kära ni! :)



The final countdown

Yeeeeees! Nu är det endast 10 ynka dagar tills jag får krama om min familj igen och vi drar vidare till L.A! Kan som vanligt inte fatta att tiden bara rusar iväg, men det ska bli så himla kul och härligt att få ha dem här i två veckor! Längtar!




Annars i veckan så har jag och Sara påbörjat vår fjärde och sista collegeklass här borta i staterna! Denna gång är det "Drawing for pleasure" som står i vår agenda. Varje måndag i sex veckor ska vi skapa konstverk i två och en halv timme! Det gick faktiskt mycket snabbare än vad jag tänkt mig och var inte så tråkigt som jag trott heller! Så nu är det bara fem gånger kvar :) 

Vinden viner här i Seattle för tillfället och det är svårt att avgöra på vädret om det är november eller april. Nu börjar jag bli riktigt trött på det här och vill bara ha värme och sol! Är det för mycket att be om? 

Just nu har jag druckit upp mitt te, flätat håret i en fläta och ska snart bege mig till pilatesen. Beach '11 börjar ju närma sig! 

Hörs snart igen mina fina! 

Ta hand om er! :) 

Pussss

Sängläge

Idag har jag spenderat cirkus tolv timmar bara liggandes i sängen tittandes på tv-serier. Hur skönt är inte det? Jag har avverkat Glee, så ska det låta, mästarnas mästare, 90210 och här nu väntar big brother på mig! Har också mumsat i mig all föda i sängen med som frukost, lunch och middag och sen lite snacks på det som tunna små riskakor och torkad mango bland annat! Men Sara fick i alla fall med mig på en promenadrunda förut som var himla skönt och tur så att jag inte får liggsår. 

Kvällen kommer bli ung när jag lägger mig eftersom jag varit uppe sen klockan sex imorse. Anledningen till detta var att fina, fina Catrin åkte idag :( Hennes år här i Seattle är slut och nu väntar en fullspäckad resemånad för henne innan hon hoppar på planet till Sverige igen. 

Kommer sakna henne något oerhört trots att det var sista månaderna vi verkligen började umgås. Kan ju tyckas lite klantigt att vi inte kom på det tidigare men jag vet att jag har många fina år framöver med denna jänta hemma och det glädjer mig jättemycket! Jag har hittat en sann vän i min skåning! :) Vi ses i Sverige igen darling! ♥




Nu ska jag dricka lingonsaft och kolla på BB! 

Sov gott USA och godmorgon Sverige!

Puss och kärlek

Just nu

Spelas denna låt på repeat



A walk to remember
















Resumé

Sådärja! Nu sätter jag mig och redovisar lite lätt om vad jag har haft för mig den gångna veckan!

Fredag

Solen strålade och det var närmare 20 grader än tio. Barnens kusin från Kalifornien var här så jag tog med grabbarna till Pacific Sience Center där vi spenderade mesta tiden på Star Wars-utställningen. Jag som inte har sett filmerna var måttligt road! På eftermiddagen så satt jag och Sara och njöt lite i solen innan jag var tvungen att köra ner barnen till fotboll för att sedan gå på fotboll själv. Det var Sounders andra match och det var jag, Sara, Catrin och Malin som gick och kollade. Matchen slutade 1-1 och efter det hängde vi på Hard rock med Malin och Erik! :)














Malin, jag, Catrin och Sara :)

Lördag

Cattan var min inneboende hela helgen och vi tog sovmorgon och sov ut innan Sara ringde och väckte oss, för en gångs skull! Vi gick upp till 5 spot och käkade brunch innan vi gick ner till stan. Där blev det äntligen lite shopping för jag kan inte säga när jag shoppade senast! Så det blev en tröja, en vårjacka och sen koftan med stort K som ägs av alla på bilden ovan. Koftornas kofta skulle jag nog beskriva den! 

Sedan mötte vi upp Malin och Erik för middag på cheesecake factory och sedan gick vi hem. Kvällen sedan bjöd på vin, vin, vin, tårar, skratt och lite minnesluckor. Helt enkelt en festkväll! Jag och Catrin var hemma hos mig igen vid halv fem på morgonen då vi ställde oss och värmde pizza i micron och käkade jordgubbar innan vi drösade i säng. 











Söndag

Ja denna dag fick vi ju inte mycket gjort och mådde också som vi förtjänade! Men jag var faktiskt uppe och spelade fotbollsmatch på förmiddagen. Hur jag nu lyckades spela en hel fotbollsmatch efter sju månader utan fotboll och sedan bakis på det är ju frågan. Tror dock att svaret ligger i att jag spelade typ korpen med ett lag där det inte fanns en person utan jag under 40! Men kul var det! Helt underbart att få vara på planen med bollen igen! :) Resten av dagen var de mest bakismat och tv! Men så ska ju söndagar se ut ibland med!

Måndag

Denna dag var väl helt som vanligt. Jobb, ledig på dan, jobb och sen gymmet med Sara. 

Tisdag

Åkte ner på dagen och slingade och klippte mig, äntligen! Slingorna blev helt okej medans klippningen inte var en höjadre. Men lite för kort och snett och grejer får man väl räkna med när de klipper håret på fem minuter! På kvällen gick jag över till Sara och käka tacos och sen så hängde vi och Steffi och Catrin uppe på Starbucks innan det blev Big Brother!

Onsdag

Åkte ut till Issaquah Highlands och min skåning under dagen och hjälpte henne att packa lite och sen käka vi pannkakor. På kvällen jobbade jag och Sara kom över och vi kollade på film!

Torsdag

Jag och Sara skjutsade Steffi till flygplatsen på morgonen då hon skulle till L.A över helgen. När vi står där och släpper av henne så ser vi att det står ett par framför oss och ska säga hej då till varandra. De står och håller om varandra och pussar på varandra hela tiden medans tårarna rullar ner på deras kinder. Det var riktigt sorgligt att se och precis då började Roxettes ballad "Listen to your heart" att spelas på radion och allt var som hämtat ur film! Jag och Sara hade tårar i ögonen med och satt och sa hur sorgligt det var! När vi sedan åkte därifrån körde vi om killen och han satt och storlipade i bilen. USCH, vad farväl är jobbiga!!

På kvällen hade vi i alla fall det lite roligare och mötte upp Catrin i Bellevue för middag på CPK och sedan en milkshake på RR. MYS! Då både jag och Sara var lediga på fredagsmorgonen så passade vi på att sova en sista gång ute hos Cattan eftersom hon åker på söndag. 


mina fina


själv har jag blivit korthårig igen, väx väx väx!

Fredag

Hängde med när Catrin lämnade ungarna på dagis för sista gången och blev arbetslös. Haha, lite konstigt att bli arbetslös bara sådär! Efter det åkte vi och stängde hennes bankkonto, köpte lite hej då-presenter till hennes värdfamilj och köpte frallor och "skagenröra" till frukost! :) Denna dag var vädret hemskt med massa regn och rusk och eftersom det var första april så lurade jag och Catrin Sara med att säga att pga av vädret så hade de stängt av broarna så det skulle vara mycket svårare för mig och Sara att komma hem och vi var tvugna att komma hem till våra sysslor! Sara fick lite panik i blicken innan vi sa April April. Lite lamt skämt kanske men hon gick på det haha!

På kvällen jobbade jag lite och Catrin kom in och vi kollade på BB och umgicks. Sedan kom även Sara och när sedan Catrin åkt hem hade jag och Sara fredagsmys med popcorn, cola och talang :)

Det är väl det jag i stora drag pysslat med! Och till Josefin i Sjuntorp, jag lovar att bli bättre på att uppdatera! ;)

Puss & kärlek på er!



RSS 2.0