SEAATTLEE!

Så har jag också äntligen kommit fram till den nya hemstaden, Seattle! Har snart varit här i 24 timmar och det känns sjukt riktigt jäkla bra! Igår när jag kom så var man riktigt pirrig och jag och Hanna satt och kollade på varandra och upprepade att det var sinnes ungefär 267395 ggr! Dagen man väntat på i månader var nu här. Men det visade ju sig att det var verkligen inte alls något att vara . När vi tio som skulle till Seattle kommer upp med rulltrapporna kan man tro att det är en kändis i stan. det står massa folk samlade med letande ögon och blommor och posters i högsta hand och det var inte svårt att hitta min familj :) Vi åkte genom staden i solnedgången upp mot mitt kommande hem för ett år. Barnen sitter hela tiden och berättar saker i mun på varandra och sedan stannade vi vid vid en berömd utsiktspunkt där man ser hela staden, och den ligger typ 3 minuter från mitt hus!! Vackert!
Påväg!
Morgonen startades med att barnen kom upphoppandes i sängen och vill gosa :) Sedan gick vi upp och åt våfflor med sirap och jordgubbar på! :D Efter det kom grannarna in med kaffe i handen och pratade och hälsade mig välkommen till området. Var nästan som på någon tv-serie när alla hänger i köket och pratar, riktigt nice! :) Sedan gick jag och Steph (mamman) till apoteket och kompletterade med nödvändigheter. Allt gick på över 500 kronor och hon betalde för allt, så söt :)
Sedan har jag varit på min första baseball-match! Så himla coolt! Kommer lite bilder här:
Nu blir det mat!
/ F

New York, New York

oj oj oj! dålig uppdatering betyder mycket roligt annat att göra och så har det verkligen varit de senaste dagarna! Hela training school grejen var verkligen superkul! Man lärde sig massa nyttigt inför året och självklart lärde man känna massa goa kompisar!
Här kommer lite bilder från skolan:
Vi var även I New York på torsdagen och ja vad ska man säga, vilken stad!! Häftig, vacker, härlig, stor, underbar! Det finns många adjektiv som passar in på staden. Vi åkte runt på sightseeingtur i fyra timmar med världens grymmaste guide. Som tur var åkte vi buss, då vi aldrig hade hittat runt i staden på egen hand. Jag menar, staden har ju bara runt 300 neighbourhoods ;) Vädret var perfekt och vi fick verkligen se NY från sin bästa sida. Vi åkte längs 5th avenue, passerade ground zero (där world trade center stod), åkte staten island-färjan, såg Frihetsgudinnan och vandrade runt lite i Central park. Ja ni märker att det finns en hel del att se.
Vi avslutade på bästa sätt genom att åka upp i Rockafeller center upp till 30 rock. Uppifrån 70 våningen såg vi solen gå ner över New York. Har nog aldrig sett något vackrare! Kolla bara nedan!!
Finfina tjejer!

Training school

Nu har äventyret äntligen börjat och vi har ankommit till training school :) Allt har gått bra och jag trivs verkligen bland allt folk här! Visst rummen och skolorna är rätt slitna och toaletterna borde verkligen rustas upp men det är sånt man förbiser när allt annat funkar så bra :)
På vägen hit så åkte vi igenom New York och det var riktigt häftigt! Att se alla skyskraporna och vyerna man sett på tv är verkligen en upplevelse. Imorgon ska vi få se New York på egen hand :D Och igår fick jag överraskningen att min värdfamilj har betalat hela min New York-trip + att jag har fått en jättefin presentkorg som ni skymtar här nedan.
Men, have to go back to class (låter såå amerikanskt och härligt ;))
See you :)

Packar, packar och åter packar

Detta med packning är inte enkelt! Känns som man tänker på det och fixar med det hela tiden men man blir aldrig klar! Det är alltid något nytt som kommer till eller något man måste ändra eller ta bort. Men snart snart snart hoppas jag vara klar.
Jag kan verkligen rekommendera att köpa vakumpåsar och packa i. Man får ner så himla mycket och samtidigt som det blir en organiserad packning på köpet. Jag köpte mina på www.frossa.se . Jättestora och perfekta att packa i för endast 49 kr st.
Nu är det verkligen inte lång tid tills planet lyfter så jag borde väl bli klar med min packning så jag kommer på flyget.
Vi hörs! :)

Äntligen

Som sagt, äntligen har jag kommit igång med bloggen! Allt som har med design att göra och koder hit och dit har gjort mig aningen virrig så igår hjälpte Martina mig och nu ska jag nog vara på G.
Det är nu endast 5 dagar tills jag sätter mig på planet till USA!! Helt sjukt men så himla spännande! Det är svårt att ta in att man ska spendera det kommande året over there, men vilka minnen man kommer få!
Men nu måste jag verkligen ta tag i mitt packande! Känns som jag är sist i hela världen att börja med det här och att allt kommer hamna i en okontrollerad röra, men nej nu SKA jag ta tag i det här! Passande att MTV visar ett Laguna Beach Maraton men jag ska stänga av TV:n. Snart.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0