Martina

Herregud, kom ju på att jag GLÖMT blogga om att Martina fyllde år! 

Hata mig inte min älskling! 

Jag hoppas min födelsedagspresent can make it up för att jag inte bloggade om detta tidigare! ;)

GRATTIS IGEN BABY!♥



Erik

Grattis min kära vän på 20-årsdagen! ♥

Av dessa 20 år har jag känt dig 17. Inte illa pinkat!


Det kommer!

Snart, snart, snart kommer ett inlägg om vad jag har haft för mig sen sist!
Puss på er!

Nu håller vi tummarna!

Tack för din anmälan!

Höstterminen 2011 

Du har anmält dig till följande utbildningar:

1. LU-80430 - Civilekonomprogram, Analytisk inriktning 240hp Dagtid,
Normal undervisning, Helfart (100%), Utbildningsprogram,
Lunds universitet, Lund

2. LIU-50009 - Civilekonom 240hp Dagtid,
Normal undervisning, Helfart (100%), Utbildningsprogram,
Linköpings universitet, Linköping

3. HHS-34002 - HHS Ekonomie kandidatprogram, Business and Economics 180hp Dagtid,
Normal undervisning, Helfart (100%), Utbildningsprogram,
Handelshögskolan i Stockholm, Stockholm

4. HJ-52031 - Civilekonomprogrammet 240hp Dagtid,
Normal undervisning, Helfart (100%), Utbildningsprogram,
Högskolan i Jönköping, Jönköping

5. LNU-80044 - Civilekonomprogrammet (Växjö) 240hp Dagtid,
Normal undervisning, Helfart (100%), Utbildningsprogram,
Linnéuniversitetet, Växjö

6. GU-19751 - Handelshögskolans ekonomprogram, Analytisk inriktning 300hp Dagtid,
Normal undervisning, Helfart (100%), Utbildningsprogram,
Göteborgs universitet, Göteborg

7. UU-P2100 - Ekonomie kandidatprogram 180hp Dagtid,
Normal undervisning, Helfart (100%), Utbildningsprogram,
Uppsala universitet, Uppsala

Springbreeze

Kom nyss hem från gymmet efter att ha avverkat en timmes pilates. Har sedan måndagens core redan fruktansvärt ont i magen och jag tror inte att jag ser fram emot kommande träningsvärk på denna! Men men gött pass i alla fall och på vägen hem fick jag riktig vårkänsla. Idag så ska ni få veta att Seattle bjuder på 15 grader varmt, sol från klarblå himmel och lite lätt vårbris. ÄNTLIGEN! Och när jag traskade på hemåt så var det en man som klippte gräs och att få känna lukten av det, det mina vänner är tecknet på att våren faktiskt är här! :)

Gårdagskvällen spenderades ute hos kära Catrin och hon tog med mig och Sara ut på tur för att titta på ännu några gigantiska hus hon hittat, spännande! ;) Sedan åkte vi hem till henne, kollade BB, smidde planer och skrattade. Hon gav även mina ögonbryn en omgång då de börjat sjunga på: När vi tvåå blir eeeen..

Kvällen avslutades med te, kex och marshmelloskräm på burk! Tack brudar!



Vad händer?!

Jag frågar mig det rätt mycket nuförtiden, vad händer med tiden?! Den bara SPRINGER iväg! Får tid verkligen gå såhär fort? Det är ju tur att jag har satans kul under tiden!! 

Skypade igår med en svensk tjej som heter Emelie och som ska vara au pair i denna familjen när jag åker hem. Jättetrevlig och söt tjej och jag tror hon kommer passa in jättebra här. Men det kändes så himla märkligt att jag satt och svarade på alla hennes frågor om allt som har med au pair och göra när det var nyss jag själv som satt där. Nyss var det ju!! Men tydligen så har nyss snart hunnit bli ett helt år. Och när folk frågar hur länge jag har varit här så börjar det nu bli dags att istället säga hur många månader man har kvar. För nu börjar det gå neråt. Jag har imorgon varit här i sju månader och har alltså ca fyra och en halv månad kvar tills jag åker hem. SINNES!

På tal om tid så är det också bara tre och en halv vecka tills familjen är här! :D


Var detta verkligen sju månader sen tjejer?


Ha det så bra!

Puss & kärlek

Trötter

Helgen sätter sina spår, och även veckan innan då jag slarvat med sömnen. Att gå och lägga sig ett när man ska upp sju är inte okej Felicia! Nu får det bli skärpning!!

Och nu väntar gymmet med Sara då vi ska stå och slå på våra muskler och skrika framför spegeln som vilken annan muskelknutte som helst!

Puss på er!


Nyvaken med min älskade kisse! Snälla packa ner henne i 
handbagaget när ni kommer familjen!

It's a beautiful day

..don't let it get away. Nej, det gjorde vi verkligen inte! Solen strålade alltså igår över Seattle och efter en välbehövlig sovmorgon mötte jag upp Sara och Stephanie för att hänga ute i solen. Vi gick upp till Starbucks för dryck och gick sedan bara och strosade på avenyn här uppe. Så underbart härligt att se människor överallt med ett leende på läpparna. Tänk vad lite sol kan göra! Vi gick även ner en sväng till Kerry Park för lite utsikt och där var det självklart fullproppat med folk som njöt!

Sedan bar det av upp till Ballard och tatuerarstället "Slave to the needle" där jag dagen till ära skulle gadda mig för första gången!! Jag var supertaggad och inte så farligt nervös, och så hade jag ju mitt crew med mig bestående av Sara, Steffi och Emma. Vi kom dit och jag fick fylla i lite former om att allt var på egen risk m.m och sen var det dags att gadda. Det tog ca. 20 minuter att göra den och det gjorde inte alls så ont som jag trodde att det skulle göra. Tanken "är detta allt?" flög faktiskt genom mitt huvud och jag kände direkt efter att jag skulle kunna göra en till. Det är klart att det gör lite ont men det är en skön smärta och annorlunda, precis som mina tatuerade vänner förklarat för mig. Och det är faktiskt svårt att förklara känslan om man inte har blivit tatuerad själv.

Efter att jag tatuerat mig så var jag som i ett rus och att solen sken och det var varmt gjorde ju inte saken värre! Vi drog tillbaka upp på Queenan och satte oss på en uteservering och käkade lunch/middag i solen, underbart! Efter det gick jag, Sara och Steffi hem till mig och hängde, drack vin och lyssnade på S club 7, Bubbles och andra gamla godingar! Sedan bar det av ner på stan och ut i natten. Hann även med en sväng bort till universitetsområdet vid tre på morgonen! Och i säng kom vi inte förrens klockan passerat fem och jag även hunnit skypa med familjen och visa upp min tatuering! :)

GRYM LÖRDAG MED ANDRA ORD!






Gaddad


Underbart med sol och uteservering!






Sjukt nöjd!!!!




pepp





Marked for life

Äntligen har jag tatuerat mig!!!





I'm addicted and I just can't get enough

Gårdagskvällen bjöd på mysigt häng på Red Robin ute i Bellevue med Sara, Steffi, Catrin och Hanna. Där satt vi och snacka skit i timmar över lite milkshake, underbart! 




Pappersbiten gillade inte att Sara plockade upp den ur lådan!


Denna låten är favoriten just nu!!






Och imorgon händer det något alldeles extra!

Puss och hej!

DAVID BECKHAM


Som sagt, igår var det dags för min julklapp att infinna sig. Matchen mellan The Sounders och LA Galaxy som också var seriepremiären för MLS-säsongen. Biljetten fick jag framförallt för att min värdfamilj under detta halvår insett hur besatt jag är utav THE MAN! Som min värdpappa sa till Martha mitt värdbarn som inte kände för att gå på matchen: Martha, this could be your only chance to see Felicia cry! Och han var allt bra nära i den gissningen. Spöregn och platser högt upp spelade ingen roll, jag hade ändå bara ögon för honom i stort sett hela matchen. Ibland när man inte tänkte på det så kändes det som en vanlig match men när jag verkligen tänkte på att det var David David David BECKHAM som sprang där nere så blev jag helt till mig! 

När det var fem minuter kvar av matchen gick vi ner för att komma nära spelargången och försöka få autografer och jag ville ha nån bättre bild! När vi väl kom ut där nere och såg allt från mycket närmare håll så var det fasen inte långt ifrån tårarna när han bara sprang ett tiotal meter ifrån mig. Jag stod där och trängdes med småungarna med ett fånigt leende på läpparna. 

När spelarna började röra sig mot spelargången var det inte många som stannade och skrev autografer och tyvärr inte heller min älskling! När jag står där och trängs med alla barn tittar jag upp och ser Sara och Catrin på andra sidan som gör likadant haha! Men han med stort H passerade ju bara nån meter under mig och jag sträckte mig efter honom så mycket att jag inte hann få nån jättebra bild. Men nån som däremot fick en grymt bra bild vara Sara. När hon tog en riktigt bra bild på Beckham så visade sig sen när hon kom hem och la in bilden i datorn att joo visst, där var ju JAG med på ett hörn!!! FATTA! Jag och BECKHAM på samma bild!!! Jag döööör! Bästa kvällen i mitt liv!!










DAVID


Matchstart








Erik Friberg, vårt nyförvärv som var riktigt bra!


För Erik eller Ljungberg som spelade här innan


Bend it like Beckham




Åååååååhh!




Bilden på honom när han är som närmast, inte så bra men det är han!


Här ser ni dock Saras fantastiska bild! Nu kan jag säga det: 
JAG ÄR PÅ SAMMA BILD SOM DAVID BECKHAM!!!!


Oh my god...

Har idag äntligen köpt en ny kamera då min förra som ni säkert vet gick sönder i Vancouver när ett pucko slängde ner den i asfalten! Så hittade en som var väldigt lik den andra men lite nyare för $ 100. Cirka 700 kr, mycket bra pris!



Sen kom jag precis hem från min julklapp. Matchen mellan The Sounders och LA Galaxy med min älskling David Beckham!! Mer bilder kommer imorn men jag slänger in bilden som jag förevigt kommer spara och troligtvis rama in!! DAVID BECKHAM♥


Sara lyckades helt omedvetet fånga mig och min älskling på SAMMA BILD!!!!


Mer kommer imorn!! 

Puss & godnatt!

En detalj

Glömde ju den viktigaste händelsen denna vecka:

Jag har åkt i en gul amerikansk skolbuss!!!

Kan ju nästan säga att jag varit med i en film då det alltid är en sån med där! Nästan i alla fall.


Boooooring

Bloggar rätt dåligt i dagarna men det är så himla tråkigt när jag inte har någon kamera och kan lägga upp några bilder! Men på söndag då ska jag äntligen köpa en, så förhoppningsvis blir jag lite mer effektiv här då. 

Under veckan har jag: 

* Gått på sista Hot yoga-passet då den klassen var slut

* Druckit milkshake på Red Robin

* Varit på Zoo 

* Fått ett mycket tråkigt besked

* Druckit champamge då Emma fyller 21 idag

Och idag är det fredag igen och hittills har jag hunnit med att träna, dricka kaffe och käka bagel med Sara och oroa mig lite för tsunamin som sägs vara på väg mot oss. Ikväll ska jag jobba hela kvällen men jag får i alla fall lite sällskap av Sara och kanske Catrin. Imorn ska vi vara iväg är onormalt tidigt för att åka upp och åka skidor i helgen tillsammans med min värdmammas chef med familj. Blir nog trevligt och kul att får åka skidor där de har mest snö i hela Nordamerika! :) Så detta får bli sista helgen med vinter, sen vill jag ha vår!

Hoppas ni får en fin helg alla fina! ♥


Jag och dagens födelsedagsbarn, GRATTIS!!

20110308

Var riktigt stolt över min tonfisksallad till lunch idag så att jag var tvungen att ta kort på den. 



Nu har jag precis gått en prommis med Sara och snart kommer hon och Emma över för lite film! :)

Don't hit us cause we're beautiful

Det är iaf så Catrin tolkar "Don't hate me cause I'm beautiful"...
Söt är hon denna lilla flickan. Har spenderat mycket tid med henne i helgen, och även andra fina töser. 

Fredag och jag jobbade på som vanligt innan det blev middag med min värdfamilj och en annan familj hemma hos oss. Efter det kom Emma och hämtade upp mig och vi for till Cold Stone och käkade glass. Herregud så god glassen är där! Eller just nu all glass då jag nu är inne i någonslags glassperiod då jag inser hur underskattad glassen är! Men iaf, på Cold Stone tog jag favoriten som innehåller gräddglass, brownie, fudge, pecannötter och annat gottigott! Med sedan magarna fyllda åkte vi hem till Emma och kollade på "Young Victoria". En typisk engelsk film om en ung tjej som ska bli drottning på ett slott..men jag tyckte den var bra. 

Lördag och självklart stod klockan på 07.15 och skidor väntade. Det har kommit ännu mer snö ute i the pass under veckan och enligt mitt tyckte var det aningen för mycket snö i backen. Det gick att åka på rätt skapligt men man kunde ju inte släppa på allt för då hade man hamnat ute i skogen. Dagen till ära så glömde jag också skidjackan hemma men med hjälp av rätt så behagliga temperaturer och tre tröjor så gick det ingen nöd på mig. Hade planerat att åka med Sara eftersom hon också var ute i området med sin värdfamilj, men självklart var hon tvungen att jobba hela lördagen!!! Så åkte mestadels själv även denna lördag. 

På vägen hem släppte min värdpappa av mig hos Catrin och vi åkte hem till henne där jag hoppade ur underställ och i myskläder och sen gjorde vi pannkakor till middag. Efter det bestämde vi oss för att ta en runda nere Issaquah så vi hann med Best buy, Fred Meyer, Target och sist men inte minst Safeway. Catrin blev 10!!! filmer rikare och även en tungskrapa slank ner i varukorgen då hon blivit impad av min. Jag köpte två filmer "A walk to remember" och självklart för en Seattle-bo "Sleepless in Seattle". Fick även med mig lite pads och tuggummi och chips till kvällens film. När vi var färdigshoppade åkte vi tillbaka till Catrin och kollade på film (dock ingen vi köpte) och åt chips. Som vanligt somnade Cattan innan filmen var slut och jag fick tjata många gånger på henne att gå upp och borsta tänderna med efter 364 gången gav jag upp och lät henne sova. Dagen efter sa hon: Jag vet inte varför jag har börjat somna så här och inte gå och göra mig iordning innan. Det har ju hänt nu båda gångerna du har sovit över. Ja, tack för den Catrin! Haha! 

Söndagen kom och vi bestämde oss för att ta vara på denna söndag. Vi åkte in till stan igen och käkade brunch på Swedish Cultural Center. Självklart bjöds det på svenska pannkakor! Vi fortsatte sedan runt stan för att titta på ett stort stentroll, hängde lite i Gas Work Park och tog kort i Kerry Park där vi också mötte upp Sara. Vi tog också en runda på stan då vi fikade lite och handlade på H&M. Var dock duktig och köpte bara nya leggings. 

Sen tog vi bussen hem och Catrin käkade middag hos mig innan vi gick över till Sara och kollade på Big Brother och Solsidan. Favoriterna just nu!!

Som ni märker, ännu en helg att lägga på minnet. Är så glad för mina fantastiska vänner här! 

Puss och kärlek!









-

Jaha här i bloggen händer det inte så mycket. Inte här borta heller för den delen. Veckan som går är rätt vanlig och jag gör bara vanliga saker som numer klassas som rutiner. Jag går upp, ger barnen frukost, gör lunchlådor, följer dem till bussen, äter, tränar, sitter vid datorn, hämtar barnen, skjutsar till aktiviter och sen på kvällen blir det oftast träning och film. Och middag så klart. 

Självklart så regnar det mest hela tiden också! Nee vad deppig jag låter, och det är jag absolut inte. Bara en vanlig vecka med vanliga saker. De veckorna existerar även här borta i USA nu när detta är ens vardag och liv. Nu har jag precis kollat klart på Big Brother och käkat upp min fruktsallad. Barnen ligger och kollar på film och jag slutar förhoppningsvis snart jobba så att jag kan kolla på film med Sara och Emma! 

Hoppas allt är bra med er hemma!
Jag saknar er!

Kärlek


Lights of the day

Oj vad grått det var igår. Disigt, regnigt, kallt och allmänt grått! Men lite ljuspunkter under dagen hade jag allt: 

  • Pannkakslunch med Sara

  • Skypedejt med Ines i timmar

  • Big brother kom upp skapligt i tid

  • Kollade på Burlesque med Sara och Emma på kvällen. GRYM!



Saknar dig!


Idag har solen hittills vågat visa sig lite. Hoppas det fortsätter så för nu vill jag ha vår!!

Puss på er!

RSS 2.0